Babette & Inge
Reiki
Reiki behandeling vrouw Inge Witjes Doetinchem

Voor een intensief herstel van lichaam en geest.

Reiki behandeling man Inge Witjes Doetinchem

Je lichaam en geest komen helemaal tot rust.

Wat is Reiki?
Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Bij Reiki wordt er met handoplegging universele energie doorgegeven; de letterlijke vertaling van het Japanse woord Reiki. Ieder mens beschikt over zelfhelend vermogen. Een mooi voorbeeld hiervan is als je in je duim snijd, dan herstelt je lichaam dit zelf.

Voor een intensief herstel van lichaam en geest.
Reiki bevordert het lichaam zichzelf te genezen.
Je lichaam en geest komen helemaal tot rust.
Reiki bevordert volledige ontspanning en heling.

Energie doorgeven met Reiki
Bij een reikibehandeling treedt de reiki therapeut op als tussenpersoon voor het doorgeven van universele levensenergie aan de ontvanger. Reiki geeft je energie. De doorgegeven energie zet aan tot een harmoniserende werking op energiebanen en chakra’s. Het doorgeven van deze energie kan plaatsvinden door directe handoplegging en op afstand.

Doorgeven van Reiki energie heeft een positieve invloed op disharmonie in ieder deel van de menselijke kern. Reiki wordt toegepast voor klachten op:
fysiek

  • emotioneel
  • mentaal
  • spiritueel niveau
  • ter versterking van gezondheid en welbevinden

Bij een reiki behandeling lig je met makkelijk zittende kleding op een massage/behandeltafel.
Het is mogelijk om 1 reiki behandeling te plannen of een sessie van 3 reiki behandelingen.

Koop hier 1 reiki behandeling

Koop hier jouw 3 reiki behandelingen

Inge geeft Reiki met zoveel overgave en haar uitstraling maakt dat je je direct op je gemak voelt. Het heeft mij al zoveel gebracht, heel bijzonder! Ik leer mezelf steeds beter kennen, of eigenlijk maak ik kennis met mijn echte ik en durf ik mezelf steeds meer te laten zien én horen. Een hele bijzondere ervaring!

Nicole

Mijn Reiki ervaring met Inge is geweldig, voelde mij geen heel mens en zat met mezelf in de knoop. Heb mede dankzij Reiki mijzelf weer kunnen vinden en voel ik mij veel beter in mijn vel.
Vooral de rust in mijzelf, die ik niet kende is er wel degelijk, voel me nu super goed. Ik blijf de sessies ook volgen, want dit gevoel wil ik behouden, ik kan niet meer zonder, zo heerlijk ontspannen en daarna weer energie te hebben.

Lidy

Door de manier van benaderen van inge, voel je je meteen op je gemak. De praktijk straalt warmte en vertrouwen uit. Haar behandeling zorgt ervoor dat je je openstelt voor je eigen gevoel. Het geeft mij de kracht om door te gaan.

Mariska

reike stenen