Notities
Recept is voor 4 personen.
Ingrediënten
- 1 ui
- 2 rode puntpaprika
- 1 aubergine
- 250 gram kastanje champignons
- rucola
- 70 gram rode pesto
- 300 gram rauwe ham ( parmaham)
- 300 gram volkoren pasta
- scheutje olijfolie
Instructies
- Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
- Snijd de paprika’s door de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd ze vervolgens in kleine stukjes. Snijd de uiteinde van de aubergine af, en snijd deze ook in kleine stukjes. Boen de champignons schoon, en snijd ze in plakjes. Pel de ui en snipper deze fijn.
- In een scheutje olijfolie fruit je de ui, 5 minuten. vervolgens voeg je de aubergine, paprika’s en champignons toe. Roerbak dit zo’n 7 minuten.
- Giet de pasta af, en voeg door de groenten. Schep de rode pesto door de pasta, pluk de rauwe ham, en schep deze erdoor, en als laatste de rucola erdoor.
- Deze salade kun je koud eten, maar ook warm.