Een heerlijk recept met vis deze week. We kiezen voor zalm.
Ingrediënten
- 300 gram volkoren Tagliatelle
- 250 gram cherry tomaatjes
- 1 courgette
- 300 gram zalmfilet
- 1 citroen
- 2 eetlepel olijfolie
- 200 gram zuivelspread bieslook light
- eventueel peper en zout
- Snufje gedroogde dille
Instructies
- Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze. Snijd de courgette in kleine stukjes en de zalm in blokjes van 1 cm. Pers de helft van de citroen uit en snijd de rest in partjes.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de courgetteblokjes 4 minuten. Voeg dan de zalmblokjes en dille toe en bak 1 min. mee.
- Giet de pasta af, vang 100 ml kookvocht op. Voeg de zuivelspread en kookvocht toe aan de groente. Zet het vuur uit en laat de zuivelspread smelten. Voeg de cherry tomaatjes toe en meng de saus met de pasta. Breng op smaak met het citroensap, peper en eventueel zout.
- Serveer de citroenpartjes erbij.