Notities
Recept is voor 4 personen
Ingrediënten
- 300 gram tagliatelle
- 300 gram kipdijfilet
- 250 gram kastanje champignons
- 750 gram verse spinazie
- 250 ml kookroom light
- 1 eetlepel bloem
- boter
- 30 + geraspte kaas
- peper
- zout
- 2 theelepel paprikapoeder
Instructies
- Kook de tagliatelle zoals op de verpakking.
- Boen de champignons schoon, en snijd ze in plakjes. Bak ze krokant in een beetje olie of boter in een aparte pan. En zet ze even apart als ze klaar zijn.
- Snijd de kip in blokjes, en kruid de kip met de paprikapoeder en peper en zout. Bak de kip in wat margarine rondom bruin en voeg dan de spinazie toe. Als deze geslonken is, voeg je 1 eetlepel bloem toe. Roer dit goed door tot het een beetje zanderig aanvoelt. Voeg dan de kookroom toe. Er ontstaat een dikke saus. Vind je de saus te dik, voeg dan een beetje water toe. Breng op smaak met peper en zout.
- Giet de tagliatelle af, en voeg deze bij de saus met kip. Serveer de champignons apart bij de tagliatelle of voeg ze er nog bij.
Ik heb dit recept gisteren uitgeprobeerd en ik vond het heerlijk! Voor herhaling vatbaar! bedankt voor het delen, groetjes Patricia
Dankjewel voor je reactie. Fijn om te horen dat het heerlijk was en lief dat je het met ons deelt. Groetjes Babette en Inge
Wat leuk om te lezen????