Babette & Inge
Coaching
Coaching

Wat doet een holistisch therapeut/coach?
Het woord “holisme” stamt af van het Griekse woord “holon” en dit betekent heel. Een synoniem van holisme is allesomvattend. Holisme is een filosofie, levensvisie of levensovertuiging.

Een holistisch therapeut/coach gaat uit van het idee dat alles met elkaar in verbinding staat; dat dit één geheel is en daarom het heel belangrijk dat jij in balans bent.

Er wordt uitgegaan van 5 holistische niveaus

 • Fysiek (lichamelijk)
 • Emotioneel
 • Mentaal (gedachten en overtuigingen)
 • Energetisch (energiehuishouding)
 • Spiritueel (dieper liggende oorzaak van de klacht)

Binnen ons bedrijf is Inge holistisch therapeut i.o & coach. In haar begeleiding richt zij zich op:

 • Laag zelfbeeld en/of weinig zelfvertrouwen
 • Rouwverwerking
 • Innerlijke kind; Vaak zijn aan pijnlijke ervaringen in je jeugd belemmerende overtuigingen gekoppeld, zoals: Ik kan het niet, Ik ben het niet waard. Door te erkennen van dat wat er is gebeurd in het verleden maak je er contact mee en kun je je ervan bewust worden dat je misschien een oude overtuiging nog met je meedraagt.
 • Wie ben ik nou eigenlijk, in essentie; Bang om de juiste keuzes te maken, je voelt je afgewezen, je klaar bent met leven vanuit angst.
 • Misbruik
 • Patronen, overtuigingen en gedachten; waar komen jouw patronen vandaag? Hoe krijg ik mijn gedachten onder controle? Belemmerende overtuigingen leren herkennen.
 • Onrust in het hoofd

Wat houdt een coachingssessie in?
Als iemand voor de eerste keer komt dan starten we met een intake. We maken daarin jouw hulpvraag concreet. Als deze duidelijk is dan bespreken we tijdens de intake jouw behandelplan. We maken een inschatting van hoeveel sessies jij nodig zou kunnen hebben. Iedere keer als je weer komt evalueren hoe het met je gaat en kunnen we verschillende behandelmethoden in zetten.

Denk hierbij aan de Sedona methode (deze methode leert je om los te laten door te doen, vooral overtuigingen, patronen en negatieve emoties), EFT (gebruik maken van drukpunten, waarmee je de energiebanen in jouw lichaam positief beïnvloed. Dmv kloppen neutraliseer je negatieve emoties), Reiki, visualiseren van gevoel door tekeningen te maken, coachingsgesprekken.

Kosten
65 euro per uur. De eerste afspraak duurt meestal een uur, daarna wordt bekeken hoe lang de afspraken duren. .

Wil jij je een afspraak plannen stuur dan een mailtje naar ingewitjescoaching@gmail.com

Ik heb echt zeer fijne REIKI behandelingen & coaching gehad van lieve Inge. Inge heeft een warme en ontspannen sfeer gecreëerd. Ik voelde me daarom meteen op mijn gemak waardoor ik alles even kon loslaten. Inge straalt rust, warmte en liefde uit. Meteen na de eerste REIKI behandeling merkte ik veel verschil, en nu nog heeft het zijn uitwerking. Ik zit weer lekker in mijn vel, meer energie en durf weer wat meer dingen te ondernemen. Ik raad het echt iedereen aan om een sessie te boeken bij Inge. ❤

Mandy

Inge geeft Reiki met zoveel overgave en haar uitstraling maakt dat je je direct op je gemak voelt. Het heeft mij al zoveel gebracht, heel bijzonder! Ik leer mezelf steeds beter kennen, of eigenlijk maak ik kennis met mijn echte ik en durf ik mezelf steeds meer te laten zien én horen. Een hele bijzondere ervaring!

Nicole

Coaching