Hoe zie jij jezelf?

Van de week stond ik op het schoolplein op mijn jongste zoon te wachten.

Ik werd aangesproken door een moeder van school. “Ik zag jullie op Facebook voorbij komen en dacht, dit is misschien wel wat voor mij. Dus ik heb jullie een berichtje gestuurd, de vakantie is voorbij en ja er moet toch echt wel wat vanaf bij mij.”
Enthousiast reageerde ik, “wat leuk dat je ons een berichtje stuurt.” Meer tijd had ik ook niet om wat te zeggen, want de kids kwamen al uit school aangestormd, zij vroegen gelijk alle aandacht van ons. Geen tijd dus meer om even te kletsen. Ik zei tegen haar: “1 van ons zal jou bellen, kunnen we even kijken of we een match zijn 🙂 “

Toen ik op de fiets naar huis fietste dacht ik…er zijn al vele dames die ons programma hebben gevolgd die ik ken van school, van de sport van de kids, van de powerwalklessen die we gegegeven hebben of die ons al lang volgen via social media. Zij vinden mij blijkbaar dan wel een acceptabel figuur hebben, want anders dan ga je toch niet met ons in zee? Dat was wel even een ego strelend momentje voor mij. Want heej, ik ben eigenlijk lang niet altijd tevreden met mezelf. Zeker na de vakantie niet 🙂

Bijzonder is dat dan toch hè, hoe ik mezelf zie en hoe anderen mij zien.

Wij adviseren klanten altijd om een foto te maken voordat ze starten met afvallen. Waarom? Om je eigen vorderingen te zien. Je kijkt elke dag in de spiegel, dus dan zie je niet altijd jouw veranderingen.

Ik heb ook nog een foto van hoe ik er “vroeger” uit zag. 30 kg zwaarder en bijna niet meer te herkennen 🙂 Inge zei laatst nog tegen mij: “ik zou jou niet meer herkend hebben”

Volgens mij is het tijd dat ik die foto’s er weer even bij pak en even mezelf weer zie hoe ik was en hoe ik nu ben…….

En dan nu na de vakantie wel weer even terug naar normaal 🙂

Lieve groet,
Babette