Babette & Inge
Coaching
3 daagse coaching

Tijdens de 3 daagse coaching ga je met je blokkades, patronen en gewoontes aan de slag. Door het intensieve 3 daagse traject  ben je sneller bij de kern en van daaruit kun je opwerken naar het doel waar jij wil zijn. 

We pakken de coaching aan op de 5 holische vlakken, mentaal (gedachten), emotioneel, fysiek, energetisch (energiehuishouding) en spiritueel (hoe goed zorg ik voor mezelf). 

Dit betekent; 
Wat denk jij?
Hoe voel ik mij? 
Hoe gedraag ik mij? 
Wat heb ik nodig? 

Vanuit het mentale stuk ga je jouw dominante gedachten naar de oppervalkte laten komen. Door uit te spreken wat je verlangen is. Ik als coach zal je uitvragen wat het verlangen is en hoe het komt dat het er nog niet is en samen zoeken we uit wat er voor nodig is. Alle gedachten ga je benoemen/vangen. Dit doen we samen. Vervolgens gaan we op de dominante gedachten een positieve gedachten zetten. 

Als je de gedachtes omzet in positieve gedachten ga je aan de slag met je emotie. Want als je de dominante gedachte hebt omgezet in positieve gedachten veranderen je gedachten waardoor je zelfverzekerder wordt. En hierdoor verandert je gedrag en behaal jij je doel wat je zo graag wilt bereiken. 

Doordat je de dingen doet die goed voor je zijn, gaat je energie omhoog waardoor je resultaat ziet en het lukt om steeds beter in je vel te komen en gemotiveerd blijft om dit vol te houden. 

We gaan ook aan de slag met het systemisch werk. Er volgt een tafelopstelling. Door vragen te stellen krijg je inzicht in wat van jou is en wat van een ander is. Zodat je weet wat je los mag laten. Je maakt je niet meer zo druk om wat een ander van je vind of tegen je zegt. Denk vragen als; “Waar kom ik vandaan”, “welke overtuigingen zijn van mij en welke van mijn ouders”, “welke overtuigingen die ik mee heb gekregen zitten me in de weg .

D.m.v. grondhankers (systemisch werk) gaan we kijken waar sta ik nu, waar wil ik heen en wat heb ik nodig. 

Met een 1 op 1 opstelling kijken we naar de vraag; “Ben jij de situatie, hoe zou het zjin als ik van een afstandje naar de situatie zou kijken en wat als alles is, zonder oordeel”

Fysiek pakken we letterlijk aan. We gaan het bos in, een bostraining doen. Je gaat jezelf hierin uitdagen om je grenzen te verleggen. Hierdoor kom je heel erg mentaal je eigen stuk tegen, je belemmerende gedachten. Het voldane gevoel nadien geeft je zelfvertrouwen doordat je veel meer kan dat dat je dacht. 

Wil jij intensief met jezelf aan de slag, dan is deze 3 daagse coaching wat voor jou.

De coaching is 3 dagen achter elkaar van 9.30 – 15.00 of in overleg anders 

Kosten
999 euro (betalen in 3 termijnen of 6 termijnen is mogelijk)

Wil jij je een afspraak plannen stuur dan een mailtje naar ingewitjescoaching@gmail.com